Pure Kids Fotografie

Pure zacht & rust 


 
Een prachtige buik en een stralend gezicht, je kan gerust zeggen dat je zwangerschap een van de mooiste moment is in je leven en dat wil je uiteraard vast leggen op de foto.

Maak je niet druk om eventuele striae, moedervlekken, pukkels etc. Alles is achteraf na de fotoshoot te verwijderen met de computer.  Kijk van tevoren zelf ook op internet naar poses die je leuk vindt, stuur mij eventueel wat voorbeelden als je die hebt. Uiteraard help ik je natuurlijk met het poseren tijdens de fotoshoot.... Daarnaast is het leuk om attributen mee te nemen die bij de baby horen, zoals bijvoorbeeld een rompertje, schoentjes of een badeend.Tips voor de zwangershapshoot:

  • Kies het juiste moment. Je kan de foto's het beste tussen de 30 - 35 weken maken. In deze periode ben je fit en is je buik op zijn mooist.
  • Relax en ontspan, ga optijd naar bed zodat je de volgende dag goed uitgerust bent voor de shoot. Zo kan je optimaal genieten van de shoot
  • Bedenk goed wat je aan wilt. Probeer kleding te vinden waar geen printjes op staan. Dat kan druk overkomen op de foto. 
  • Bedenk waar je de shoot wilt doen, dat kan binnen zijn, buiten of misschien op een locatie in het park.
 

E-mailen
Map
Instagram